Volgeboekt!

Goede voornemens heb ik eigenlijk niet. Je wordt er maar droevig van als je hebt bedacht geen taartjes te eten en er dan toch ineens een heel erg lekker taartje voor je neus staat. Wat ik wél heb, is een lijst met projecten die in 2018 van mijn breipennen moeten rollen:

  • Twee truien
  • Een kruippakje
  • Een muts
  • Een sjaal
  • Een poncho

Dus wil je nog een paar wanten, kekke omslagdoek of een rokje? Houd de site goed in de gaten -of zorg gewoon dat je in november begint met vragen hoe het met de bestellijst van 2019 staat. In positief nieuws, ik heb al een halve trui af en het is een flexibel lijstje. Het zou zo maar kunnen dat het in de herfst allemaal af is en ik nog meer projecten kan aannemen. Of niet, en dan ben ik met Kerst halverwege de IJslandse trui die op de bestellijst staat.

Daarnaast rolt er natuurlijk ook af en toe een zeemeermin van de band haaknaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *