Voorbeelden van mijn werk

The mermaid of  is mijn leukste project. Het combineert handwerk, verhalen vertellen, reizen én fotografie. En het staat nog in de kinderschoenen, dus het wordt alleen maar leuker. Klik op de foto van the mermaid of Curaçao om naar de site te gaan.

De mermaids wonen op verschillende plekken in de wereld. Cassandra (hierboven) is de Mermaid of Curaçao. De Mermaid of Tromsø is Julie. Kinderboekenillustrator Linde Faas maakt haar foto’s, ik schrijf alle blogs.


Een artikel over plasticvrij leven in Advent van december 2016. Een paar weken na publicatie kreeg ik van een lezer een zeepklopper cadeau (ik moest vragen wat het was). Klik op de foto om het hele artikel te lezen (pdf).


Nieuwsgierig naar mijn persoonlijke stijl? Lees hier een blog met een herkenbaar verhaal over een nacht vol muggen, een review van een bezoek aan de Grotten van Hato, of ga voor een stuk over kanovaren met een kind.


Social media posts voor de Adventkerk. Soms met inspirerende teksten, soms grappig en soms wijs. Gemaakt met Adobe Spark, ingepland met Buffer of Hootsuite.


Het jaarverslag van 2015 van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Klik op de foto om het jaarverslag te openen.